Juukla
Do³±czy³: 25 Sty 2014
Posty: 633
Przeczyta³: 0 tematów
Ostrze¿eñ: 0/5 Sk±d: Finland
|
Wys³any: ¦ro 3:42, 26 Mar 2014 Temat postu: PoroniÅ‚am w 4 tygodniu - to ból na caÅ‚e życie ;(( Po 2 t |
|
|
To jakaś bzdura. [link widoczny dla zalogowanych] Błagam jeśli któraś to stosowała niech odpowie, bo strasznie się waham. 2 dlugosci zabka i 2 dlugosci krawlem na zmiane:
[link widoczny dla zalogowanych]
Frostka ---> czy ja tez mogę prosić o zdjęcia ??
[link widoczny dla zalogowanych]
Ja mam kolczykw pępku ok miesiąca..
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Później, w czasie moich wypraw, w sposób bynajmniej nie zawsze przeze mnie zamierzony, spotykałam ludzi zajmujących się medytacją (nie zawsze tej samej szkoły), począwszy od Islandii, Norwegii, Anglii, Włoch po Indie, a także i Polskę. [link widoczny dla zalogowanych] Mam dziś nie pić ani nie jesć nic barwiacego.
661 350 526 Bo może być różnie. Aby określić jak dawno miała ona miejscepowinnaś zrobić badania na awidność i koniecznie być pod opieką dobrego lekarza (o ile jesteś w ciąży). u góry jaskrany zółty kolor przypominający flamaster/podkreslacz;] po srodku w miare dobrze ALE u doły rudy pozostal... chcialam raczej uslyszec odpowiedzi roznych facetow w tym wieku - jakie typy lubia jakie babki. [link widoczny dla zalogowanych]
a moze macie jakies linki do zdjęć makijaży slubnych? Maslo archaidowe najbardziej dostepne na rynku maslo orzechowe czyli Peanut Butter zawiera okolo 50% tluszczu czyli sie nie bardzo nadaje. polecam wszystkim kliętkom Dan... witam wszystkich ! Niestety na forum dieta zlikwidowali dwa moje tematy i nie mam gdzie cie odeslac. doskonale Was wszysktie rozumiem ale nie macie sie co denerwowac.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Jak czytam te wszystkie wpisy , to jakbym czytała o swoim życiu.
[link widoczny dla zalogowanych]
Post zosta³ pochwalony 0 razy |
|